Una app per trobar cursos formatius i feina a Girona | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

image_3

Una app per trobar cursos formatius i feina a Girona

  |   Novetats

Diari de Girona. «SMO Girona» facilita l’accés a la gent que busca treball als serveis municipals d’ocupació.

L’Ajuntament de Girona ha llançat l’aplicació mòbil «SMO Girona». Aquesta nova eina té per objectiu facilitar l’accés als serveis i activitats que es fan des del Servei Municipal d’Ocupació (SMO) a les persones que busquen feina, que es volen formar per millorar l’ocupabilitat o que volen emprendre un projecte empresarial. L’aplicació consta de quatre apartats diferents: feina, formació, emprenedoria i orientació.

Més de 6.000 persones van participar o es van interessar per algun d’aquests serveis impulsats des de l’SMO al llarg de l’any passat.

Des del primer ítem es poden consultar les diferents ofertes de feina que recull el Servei Municipal d’Ocupació, inscriure-s’hi i fer el seguiment. Alhora, també es poden gestionar les dades curriculars pròpies com la formació, l’experiència i situació laboral o els idiomes.

678 insercions laborals

Cal tenir en compte, que l’any passat des del Servei Municipal d’Ocupació es van gestionar 815 ofertes de feina que suposaven un total de 1.148 llocs de treball. El 41,40% d’aquestes ofertes van ser cobertes amb persones que s’havien apuntat des de la borsa de treball del serveu municipal. en total, es van realitzar 678insercions laborals.

A través de l’aìcació també es poden consultar tots els cursos formatius que es poerten a terme des del’SMO i inscriure-s’hi. Amb anterioritat existia una palicació del servei, però només permetia l’accés a la borsa de treball. Ara s’ha fet un apas més i la nova eina permet accedir totes les actaivitats de l’SMO.