Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona | Què és la FHTCG | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

QUÈ ÉS LA FHCG

QUÈ ÉS LA FEDERACIÓ

La Federació d’Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona és la patronal que representa el sector de l’hostaleria de les comarques de Girona, constituïda el 1977. El primer president de la Federació va ser l’empresari blanenc Rafael Vancells que va mantenir el seu mandat fins el 1981; el gironí Juli Lara va ser qui va ocupar la presidència des del 1981 fins el 1985. El palamosí Josep Colomer va ser el tercer president però va ocupar el càrrec només durant tres mesos. El Sr. Josep Carreras nascut a Girona va ocupar el càrrec de president des del 1989 fins el 1999, el qual el va precedir l’empresari olotí Pere Reixach.

 

Des del 10 de setembre del 2003 el president de la Federació d’Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona és el Sr. Antoni Escudero i Martínez, empresari de la Jonquera.

La Federació d’Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona està formats per onze associacions comarcals i/o locals del sector de l’hostaleria (Costa Brava, comarques de l’interior i Pirineu de Girona), cadascuna formada per a establiments associats com: hotels, hostals, càmpings, restaurants, bars, cafeteries, sales de festa, entre altres. La Federació compta avui amb 1.550 empreses federades.

 

La Federació basa la seva activitat en el servei a l’associat, a fer d’interlocutor de referència entre el sector de l’hostaleria i les administracions públiques, especialment sobre accions, reformes o mesures pel desenvolupament i la millora de l’activitat professional i econòmica. És a dir, s’ocupa de difondre les normatives i convenis que puguin afectar als associats. Una altra de les activitats que duu a terme és la d’organitzar actes, jornades i la trobada anual del sector l’últim trimestre de l’any. Tot plegat per contribuir a desenvolupar i dinamitzar el turisme i l’hostaleria de les comarques gironines.

Estatuts de la Federació d’Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

pdf-icon
  • Diputació de GironaDiputació de Girona
  • RepsolRepsol
  • petrocatpetrocat
  • Coca- ColaCoca- Cola
  • simonsimon
  • MassegurMassegur
  • NORTHMARKET – ENDESANORTHMARKET – ENDESA