L'edició de Temps de Flors del 2022, del 7 al 15 de maig | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

Girona. Temps de Flors. Fotos variades per obertura i potser portada.

L’edició de Temps de Flors del 2022, del 7 al 15 de maig

  |   Novetats

El Punt. L’organització pretén recuperar alguns espais interiors emblemàtics que compleixin les mesures sanitàries. La 67a edició de Girona, Temps de Flors se celebrarà del 7 al 15 de maig de l’any vinent. Així com va passar aquest 2021, la pròxima mostra floral tindrà lloc principalment en espais exteriors, arran de la situació sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19. Tot i això, a hores d’ara es preveu que es recuperin alguns indrets interiors emblemàtics que formen part del conjunt tradicional de la mostra i que, per les seves característiques, permeten garantir les mesures sanitàries i de seguretat establertes. Són espais com ara el claustre i els soterranis de la catedral, la Casa Lleó Avinay, els Banys Àrabs o l’interior de la basílica de Sant Feliu.

Repetició de format

A trets generals, però, l’esdeveniment del 2022 mantindrà el mateix format que l’edició anterior i s’expandirà per diferents barris de la ciutat, amb l’objectiu d’esponjar la instal·lació dels projectes i, en conseqüència, distribuir el nombre de visitants. Alhora, amb aquesta fórmula es pretén dinamitzar l’activitat comercial de la ciutat, a més de fer partícips altres barris. L’Ajuntament de Girona ja ha obert la convocatòria per a la presentació de projectes del pròxim Temps de Flors. Fins al 17 de gener, les persones interessades podran fer la seva sol·licitud a través del web municipal de Temps de Flors (tempsdeflors.girona.cat).

Aquest any, límits d’aforament

En l’edició d’aquest 2021, anomenada Temps de Flors a cel obert, es va establir un límit de 10.000 persones que podien accedir al Barri Vell, a banda dels veïns. Els punts d’entrada a la mostra eren el carrer de Sant Feliu, la pujada del Rei Martí, la plaça dels Jurats, la plaça de Sant Domènec i el passeig Arqueològic. Els de sortida, el carrer de Sant Feliu, el carrer de la Força i el passeig Arqueològic. Tots els projectes florals es van fer a l’exterior i es van distribuir per tota la ciutat per no acumular multituds al centre i complir els requisits sanitaris.