Els càmpings gironins creen el Camp&Go per a autocaravanes | Federació Hostaleria de Girona

Blog

3906a9e7-2021-4c24-b32d-5a7e80381058_16-9-aspect-ratio_default_0

Els càmpings gironins creen el Camp&Go per a autocaravanes

  |   Novetats

Diari de Girona. De moment, vint-i-cinc establiments s’han adherit a la iniciativa, que ofereix serveis i tarifes especials. Els càmpings gironins creen el Camp&Go, amb serveis i tarifes especials per als autocaravanistes. Vint-i-cinc càmpings ja s’han apuntat a aquesta iniciativa davant l’increment de demanda d’aquesta forma de viatjar.

El Camp&Go inclou una tarifa reduïda per a aquests campistes itinerants, que sovint no passen totes les vacances al mateix indret. Es tracta de pernoctar (arribar tard i marxar aviat), en parcel·les especifiques per a autocaravanes. Molt sovint són parcel·les més grans, ubicades a l’entrada del càmping per no despertar els altres clients quan l’autocaravanista arriba o marxa, amb preses d’aigua i desguàs i llum.

Un estudi presentat l’any passat per la UdG indicava que el 80% de les pernoctacions que fan els turistes que viatgen en autocaravana o furgoneta adaptada es fan a càmpings. És una manera de viatjar que va a l’alça i, segons l’estudi, la meitat dels turistes que opten per aquesta manera de viatjar tenen un poder adquisitiu més elevat que la mitjana.

 

 Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies