El passi Covid a bars i restaurants es reprendrà a partir de divendres | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

covid

El passi Covid a bars i restaurants es reprendrà a partir de divendres

  |   Novetats

Diari de Girona. Professionals d’atenció primària lamenten la mala gestió del govern pel col·lapse que pateixen. Després que el Govern suspengués l’ampliació del passaport Covid pel col·lapse de descàrregues a la pàgina web, ahir Argimon va anunciar que es reprendria divendres que ve. D’aquesta manera, es tornarà a exigir per entrar als interiors de restaurants, gimnasos i residències. El certificat, segons va explicar el conseller Argimon, es demanarà a totes les persones a partir de 13 anys que accedeixin a l’interior aquests establiments.

Tal com va explicar el conseller, «dijous passat es va detectar una allau d’entrades, per la qual cosa es van posar filtres de prevenció i seguretat». Tot i així, el sistema continuava en funcionament: només el divendres es van emetre 360.000 certificats. En total, hi va haver més de mig milió d’entrades aquell dia a La Meva Salut.

 «Ens donem aquest marge de tres o quatre dies, perquè la gent se’l pugui continuar descarregant amb tranquil·litat i, si necessita ajuda, pugui recórrer a la seva xarxa de familiars i amics», va dir el conseller i també va recordar que «s’ha de descarregar i guardar-lo». En l’última setmana, s’han expedit uns dos milions de certificats.