Lloret recupera després de dos anys els festivals folklòrics i grups internacionals | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

Lloret recupera després de dos anys els festivals folklòrics i grups internacionals

  |   Novetats

Diari de Girona. Lloret de Mar ha recuperat els festivals i actuacions de bandes internacionals els mesos de juny i juliol després de dos anys durant els quals no es van celebrar per la pandèmia. Shan celebrat una dotzena de festivals de grups folklòrics i actuacions de bandes internacionals que han portat a la destinació un total de 1.589 participants entre artistes i acompanyants. La major part dels participants provenien de Països de l’Est, Noruega, Lituània, Macedònia, Letònia i el Regne Unit.

Un dels festivals més grans que s’ha celebrat és el Festival Internacional de Folklore amb 420 participants provinents de Macedònia, Alemanys, Sèrbia i Turquia. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, remarca que «encara ens trobem lluny de les xifres de festivals que teníem en prepandèmia, però estem molt contentes de que s’hagin reprès aporten vitalitat i dinamisme a Lloret»