Lloret acull el campus d'emprenedoria social de la Fundació Princesa de Girona | Federació Hostaleria de Girona

Blog

Lloret acull el campus d’emprenedoria social de la Fundació Princesa de Girona

  |   Novetats

Diari de Girona. Del 9 al 12 de novembre una cinquantena de joves d’arreu d’Espanya es reuniran per millorar les seves capacitats.

Lloret de Mar acollirà del 9 al 12 de novembre el campus presencial de «Generació propòsit», un programa que promou la Fundació Princesa de Girona amb l’objectiu de formar a joves que volen generar un impacte social en els àmbits de la salut i qualitat de vida; sostenibilitat i medi ambient; igualtat d’oportunitats; educació; tech for good i cultura.

Cinquanta joves de tot Espanya han estat seleccionats per participar en aquest campus que inclourà tallers per entrenar habilitats de lideratge i gestionar expectatives en un entorn BANI; activitats esportives; conferències a càrrec d’emprenedors socials o un debat sobre reptes globals i geopolítica on participaran periodistes de La Vanguardia i El País, entre altres activitats.

Els 50 joves que participaran al campus tenen entre 21 i 30 anys i procedeixen de 10 comunitats autònomes: Catalunya, Comunitat Valenciana, Galícia, Castella i Lleó, Madrid, Andalusia, Aragó, Extremadura, Navarra i Illes Balears. Pel que fa a la seva formació acadèmica, el 27% dels assistents han cursat estudis de l’àmbit tecnològic; un 23% ciències socials; un 16% estudis relacionats amb l’àmbit econòmic; un 12% ciències; un 8% educació mentre que el 14% restant ha cursat altres estudis.