Jornades de portes obertes a l'Espai Cràter per a garrotxins | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

Jornades de portes obertes a l’Espai Cràter per a garrotxins

  |   Novetats
El Punt. Tindran lloc els dies 4, 5 i 6 de març , com a pas previ a fer-lo accessible al cap de poc al públic en general. El centre d’interpretació dels volcans Espai Cràter, d’Olot, ha organitzat, per als dies 4, 5 i 6 de març (el pròxim cap de setmana), unes jornades de portes obertes restringides a gent de la comarca. Per participar-hi, cal apuntar-se prèviament a espaicrater.com o al 972 279 132, ja que les visites (gratuïtes) s’organitzaran per grups. D’altra banda i al marge d’aquestes visites concretes, els garrotxins podran entrar-hi sense pagar fins a finals d’any. En les dates següents, el flamant equipament del Puig del Roser s’obrirà al públic en general. Ja hi ha reserves fetes per a uns 2.000 alumnes i mestres de grups escolars, sobretot de la comarca.Els darrers dies, l’Espai Cràter ha ofert visites guiades a grups de professionals (periodistes, educadors, funcionaris, comerciants, associacions de veïns, etc.), sumant unes 900 persones.

Per tot plegat, la impressió dels responsables del centre d’interpretació respecte de l’acollida que està tenint és positiva, va manifestar, aquesta setmana, el seu director, Xevi Collell.

Espai didàctic

Com que una de les funcions de les instal·lacions és difondre el vulcanisme entre els escolars, ja s’han preparat, per al que resta de curs, deu tallers de diferents nivells.

D’altra banda, s’ha concretat part de la programació en el vessant científic. Entre altres activitats, serà l’escenari de la Setmana de la Vulcanologia, d’una sessió del cicle Els grans interrogants de la ciència, del fòrum d’Escoles Verdes i del Congrés de petits i joves científics.