Els càmpings gironins recullen 12.500 euros en una acció solidària
Diari de Girona. Els diners es destinaran a la investigació contra el càncer infantil i a la Fundació Esclerosi Múltiple.
Els càmpings gironins han recollit 12.500 euros en una campanya solidària. Els diners es destinaran a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, a través de l’Associació Polseres Candela, per a la investigació del càncer infantil; i a la Fundació Esclerosi Múltiple.
La campanya Càmping Solidària ha consistit en un seguit d’accions organitzades en diferents càmpings de les comarques de Girona com ara tallers per als més petits de creació de polseres fetes amb fils de colors; curses solidàries; i el tradicional bany organitzat per la Fundació Esclerosi Múltiple per sensibilitzar la societat sobre una malaltia que actualment afecta a més d’11.000 persones a Catalunya. L’acció ha anat acompanyada de la venda de samarretes solidàries.
En total s’han recollit els 12.500 euros dels quals 9000 es destinen, a través de l’Associació Polseres Candela, a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per a la investigació del càncer infantil: i la resta, 3500 euros, a la Fundació Esclerosi Múltiple.
La campanya s’emmarca en l’aposta dels càmpings gironins per la responsabilitat social corporativa que també inclou la creació de la Fundació Càmpings de Girona per donar suport als infants amb malalties i a les seves famílies i per a la investigació d’aquesta problemàtica.
És la tercera temporada que es porta a terme. L’acció va portar l’Associació a rebre el guardó de Turisme Responsable de la Generalitat de Catalunya.
L’objectiu de la campanya és que els establiments i els seus visitants s’impliquin en diferents causes socials que reverteixen en el conjunt de la ciutadania.
L’Associació de Càmpings de les comarques de Girona és la més antiga de l’Estat. Actualment, compta amb 73 associats (més del 80 per cent dels càmpings de les comarques gironines) i ofereix unes 120.000 places d’allotjament. El total de places de la demarcació de Girona és de 135.000, una xifra que situa al sector com la primera oferta turística reglada.