El turisme es dispara a l'agost amb ocupacions que rondaran el 90% | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

El turisme es dispara a l’agost amb ocupacions que rondaran el 90%

  |   Novetats

Diari de Girona. El sector és optimista i espera registrar dades similars al 2019, especialment durant la primera quinzena.

Malgrat la baixada de visitants russos al país, el sector és optimista i espera que aquest agost el turisme es dispari i arribi a xifres similars al 2019, especialment durant les primeres setmanes. Els hotelers de la Costa Brava parlen d’ocupacions d’entre el 90 i el 95%. El sector dels càmpings de Girona també espera bones dades i preveu omplir el 85% de les places.

Les comarques gironines tornaran a ser un dels punts calents de la temporada d’estiu. El sector dubta que s’assoleixin les xifres del 2019, però considera que s’hi acostaran molt. A la costa, a l’agost els hotelers esperen ocupacions «d’un 90 o un 95% depenent de la zona i que en dates puntuals, com caps de setmana o el 15 d’agost, es fregui el 100%», detalla la portaveu de la Federació d’Hostaleria de les comarques gironines, Marina Figueras.

Els apartaments turístics també han registrat un juny i juliol «excepcionalment bons» i que esperen un agost «bo». «Sobretot les dues primeres setmanes estarem a més del 90%», assegura la presidenta de l’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava – Pirineu de Girona (ATA), Esther Torrent.

 El sector dels càmpings també espera bones dades i preveu una ocupació global durant l’agost del 85%. «Les dues primeres setmanes seran més fortes», diu el president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra.