El BxCat explorarà com el blockchain pot mitigar els efectes del canvi climàtic | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

El BxCat explorarà com el blockchain pot mitigar els efectes del canvi climàtic

  |   Novetats

Diari de Girona. La fira, que concentrarà la seva activitat en una sola jornada, se celebrarà al Palau de Congressos de Girona el 17 de maig.

Girona tornarà a acollir una nova edició, la tercera, del BxCat, que explora la tecnologia blokchain i els metaversos, entre altres aspectes. Com a novetat, enguany la fira se celebrarà durant un únic dia, el 17 de maig -coincidint amb Temps de Flors- al Palau de Congressos i tindrà com un dels seus eixos centrals com mitigar els efectes del canvi climàtic, entre altres temes destacats. Per aquest any, l’organització espera arribar als 500 assistents, i comptarà amb la presència d’una quarantena de ponents i trenta empreses expositores.

El principal objectiu de l’esdeveniment és difondre les potencialitats del blockchain. Aquesta tecnologia serveix com a una gran base de dades que recull i guarda la informació de manera compartida i descentralitzada. Tota aquesta informació que es comparteix és encriptada i incorruptible. A més, també pot servir per lluitar contra les conseqüències dels ciberatacs. Així, el BxCat està pensant per acollir professionals i empreses que tinguin poc coneixement d’aquesta tecnologia i que en puguin aprendre els seus usos a través de ponències o taules rodones on participaran diferents experts sobre la temàtica.

El responsable del CBCAT, Albert d’Anta, destacava que «és vital que les empreses de Catalunya entenguin els beneficis i els casos d’ús de la tecnologia blockchain, només així aconseguirem que l’adoptin». També afegia que en la darrera edició «vital que les empreses de Catalunya entenguin els beneficis i els casos d’ús de la tecnologia blockchain, només així aconseguirem que l’adoptin» i, per aquest motiu, l’organització defensa «que la tecnologia blockchain és essencial

L’esdeveniment està dirigit a professionals i empreses perquè puguin treballar amb aquesta tecnologia