Campanya per fer atractiva la compra als comerços de proximitat | Federació Hostaleria de Girona

Blog

Campanya per fer atractiva la compra als comerços de proximitat

  |   Novetats

Diari de Girona. Girona centre Eix Comercial inicia les accions de Nadal on destaca el sorteig de xecs regal i els tortells de Reis farcits d’euros entre els clients.

L’associació Girona Centre Eix Comercial ha presentat la imatge de campanya en què sota l’eslògan «El teu comerç, el teu Nadal» que convida a gaudir de les compres en el comerç local de la ciutat. La campanya, seguida per prop de 200 comerços de venda al detall del centre i Eixample de la ciutat, contempla diferents accions. Destaca el sorteig de xecs regal i els tradicionals tortells de Reis farcits d’euros entre les compres realitzades fins al 24 de desembre. Els xecs es podran bescanviar a qualsevol del comerços associats a l’entitat a partir del 2 de gener i fins el 24 de febrer, amb l’objectiu que la clientela pugui aprofitar els diners per a les últimes compres de Reis o en campanya de rebaixes.

A més, hi haurà activitats nadalenques al carrer durant tot el desembre, en col·laboració de l’Ajuntament. Destaquen els concerts de Nadal de l’Escola de Música Moderna (22 de desembre a la plaça Catalunya), de la Black Music Big Ban (23 de desembre al carrer Santa Clara), els Gospelians de Girona (29 de desembre al carrer Migdia cantonada La Salle), i dels grups infantils Atrapasomnis (2 de desembre a la plaça 1 d’Octubre) i 4Gami (30 de desembre al carrer Nou). S’hi sumen les activitats infantils taller de llufes (28 de desembre a la plaça Miquel Santaló) i el conta contes de Violeta Antò (22 de desembre al punt de trobada de la rambla). La presidenta de l’agrupació, Mercè Ramírez de Cartagena, afirma que per al comerç és «tan important fer atractiva la compra com contribuir a fer de Girona una ciutat nadalenca plena d’activitats i viva en aquesta època». En aquest sentit també subratlla la decoració comercial al carrer. Aquesta setmana l’eix comercial instal·larà unes figures de grans dimensions en forma de bossa amb la imatge de campanya al principi de la Rambla, als carrers Santa Clara, Juli Garreta cantonada Pare Claret, i a la plaça Miquel Santaló. L’agrupació vol premiar la difusió que se’n faci de la ciutat per Nadal i farà un sorteig per Instagram de 200 euros entre totes les fotografies publicades a la xarxa social amb aquestes figures.

Així mateix a la porta de les botigues hi haurà arbres de Nadal decorats. La campanya es completa amb d’altres detalls com ara el regal de 20 euros per cada 10 euros de compra per entrar al Gran Circ de Nadal o la carta dels Reis d’Orient.