Calonge preveu una temporada «molt bona» | Federació Hostaleria de Girona

Blog

Calonge preveu una temporada «molt bona»

  |   Novetats

Diari de Girona. Contractaran 24 agents cívics per generar un «clima de seguretat, control i higiene». L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni contractarà 24 agents cívics per a una temporada d’estiu que es preveu «molt bona» i «amb optimisme». Aquests agents vetllaran perquè hi hagi un «clima i sensació de seguretat, de control i higiene» a les platges i altres zones del municipi. El consistori va organitzar ahir un acte informatiu amb una quarantena d’assistents del sector turístic, com hotels, càmpings, turisme rural, agències de lloguer d’apartaments i restaurants. Per una de les properes activitats, la revetlla de Sant Joan, i davant les recomanacions del Procicat, només es tancaran les cales per evitar possibles incendis mentre que la platja de Sant Antoni, Es Monestrí i Torre Valentina no es clausuraran i es limitarà tres zones per llançar petards.

L’alcalde, Jordi Soler, va explicar que «volem que sigui un estiu molt diferent a l’anterior; hi hem posat molts esforços per tornar a viure un estiu com el del 2019 i anteriors i perquè la zona mes turística del poble torni a lluir. L’optimisme està imperant en el sector i nosaltres hi apostem». Segons el regidor de Turisme i Platges, Joan Caner, «creiem que serà una temporada molt bona, serà diferent, però les previsions són bones. Hem de treballar alineats amb el sector i ser una única màquina. De moment, treballem a curt i a mitjà termini amb accions d’ara fins a final d’any».

Increment de plantilla

Per la seva banda, el regidor de Seguretat, Alberto Mas, va destacar que és clau tenir el municipi «net i amb seguretat» i s’incrementarà, en un 20%, la plantilla de cossos de seguretat.