El Gremi de Bars i Restaurants de Lloret de Mar presenta les jornades gastronòmiques "Tocats del Bolet" | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

El Gremi de Bars i Restaurants de Lloret de Mar presenta les jornades gastronòmiques “Tocats del Bolet”

  |   Novetats, Principal

Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret de Mar.

Del 21 d’octubre al 30 de novembre, Lloret de Mar celebrarà les jornades gastronòmiques “Tocats del Bolet”, una iniciativa del Gremi de Bars i Restaurants de Lloret de Mar. Més de 10 restaurants de la ciutat oferiran menús i plats individuals amb els bolets com a ingredient estrella, aprofitant la riquesa d’aquest producte de tardor.

Els participants podran gaudir d’una àmplia varietat de plats que inclouen cuina tradicional catalana i mediterrània, així com propostes més internacionals, amb opcions de cuina americana, asiàtica i mexicana. A més, l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar també hi prendrà part, contribuint amb la seva experiència en la preparació de plats de temporada.

L’objectiu de les jornades “Tocats del Bolet” és fomentar la gastronomia local, la cuina de proximitat i de temporada, alhora que es vol impulsar la desestacionalització del turisme, demostrant que durant el novembre la gastronomia de Lloret és tan viva com sempre.

Segons Marc Linares, president del Gremi de Bars i Restaurants de Lloret de Mar, “amb ‘Tocats del Bolet’ volem posar en valor la nostra oferta culinària i demostrar que la tardor és una època ideal per gaudir de la gastronomia lloretenca, plena de sabor i vitalitat”.

Informació pràctica
– Dates: 21 d’octubre – 30 de novembre
– Lloc: Més de 10 bars i restaurants de Lloret de Mar adherits a la iniciativa ( Àtics restaurant, Mas Romeu, La Morralleta, La Rambla, Panxos, Brisa, Gammarús, Kai Japanese, Smash Bros i l’escola d’hostaleria.
– Més informació: gremibrclloret@gmail.com Francesc Alsina – Gerent 639 79 32 39

No us perdeu l’oportunitat de gaudir d’uns plats deliciosos i descobrir tot el que Lloret de Mar pot oferir durant la tardor!