Tretze restaurants rosincs participaran a la campanya Suquet de Peix del 2024 | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

Tretze restaurants rosincs participaran a la campanya Suquet de Peix del 2024

  |   Novetats

El Punt. Tretze restaurants rosincs participaran del 25 d’octubre al 3 de novembre en una nova edició de la campanya Suquet de Peix, plat estrella de la gastronomia local. Els restaurants participants oferiran durant deu dies menús que tindran el suquet com a plat estrella, acompanyat amb una gran varietat d’entrants i postres, i maridats amb vins de la denominació d’origen Empordà. Com a novetat, tres dels restaurants oferiran tallers de cuina a l’Aula Gastronòmica de Roses, on explicaran en directe els detalls de l’elaboració d’un suquet de peix.

El suquet de peix és una recepta d’arrel tradicional que ha evolucionat al llarg dels anys i que té una àmplia versatilitat; cada xef hi posa el seu estil personal. La campanya rosinca permetrà tastar-ne 13 propostes diferents dels següents restaurants de la població: Bitàkora, Ca la Valeria, Cal Negre, El Mirador de l’Almadrava, El Trull, Expres 1961, Falconera, L’Àncora, La Cala, Risech, Roc Fort, Sumac i Tramonti Platja. Els xefs que oferiran tallers de cuina són els de Falconera, Ca la Valeria i Express 61.