Meliá inaugura oficialment el seu nou hotel a Lloret de Mar | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

Meliá inaugura oficialment el seu nou hotel a Lloret de Mar

  |   Novetats

Diari de Girona. La firma hotelera, que va obrir les portes de l’establiment el passat mes de maig, celebra un acte amb més de 200 convidats

Meliá Hotels International va celebrar dijous la inauguració oficial del seu hotel cinc estrelles, Meliá Lloret de Mar, que va obrir les seves portes el passat mes de maig. Prop de 200 convidats van assistir a un esdeveniment que, segons expliquen des de la companyia hotelera, «marca l’inici d’una nova etapa per a l’hotel i la regió, amb una proposta que combina saber fer i prestigi de la marca Meliá i una profunda connexió amb el llegat històric del destí» .

La reobertura d’aquest establiment icònic, anteriorment conegut com a Gran Hotel Monterrey, arriba després d’una extensa renovació i gràcies a un acord de Meliá amb Okami Hotels, representant de la propietat.

«El nostre objectiu és recuperar el glamur que va definir la Costa Brava com un referent internacional i projectar-lo cap al futur, integrant aquesta herència en un hotel que ofereixi una experiència premium i de benestar», va explicar Álvaro Domínguez, director de Meliá Lloret de Mar.

«Busquem contribuir al futur de Lloret de Mar com a destinació turística sostenible i de qualitat, allunyant-nos del model de turisme de masses que ha dominat durant anys», va afegir Domínguez.

«La Costa Brava és una destinació amb un gran potencial per al turisme premium, i amb aquest projecte, Meliá reafirma el seu compromís amb la qualitat i la internacionalització en una regió que històricament ha estat dominada pel turisme nacional o de proximitat».

La renovació i obertura de Melià Lloret de Mar no és un fet aïllat.

El 2024, la companyia ha consolidat enguany la seva presència a la Costa Brava amb l’obertura d’un altre hotel a Tossa de Mar sota la marca Zel.

«Aquesta és una destinació en què creiem fermament», va destacar el director de l’hotel. «La feina que s’està fent des d’institucions i empreses a Lloret per modernitzar i elevar l’oferta turística és molt prometedor, i estem orgullosos de formar part d’aquest canvi»