Judith Viader, premiada per CaixaBank com la millor empresària de l'any | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

Judith Viader, premiada per CaixaBank com la millor empresària de l’any

  |   Novetats

Diari de Girona. L’entitat reconeix l’empresària gironina pel seu “esperit emprenedor” i la seva “visió estratègica”

Judith Viader, CEO de Frit Ravich, ha estat triada guanyadora nacional de la vuitena edició del ‘CaixaBank Premi Empresària’ 2024, que cada any reconeix el talent i l’excel·lència professional d’empresàries a Espanya que, segons expliquen des de l’entitat bancària, són un referent per la seva trajectòria, visió estratègica, capacitat d’innovació i lideratge transformador.

El jurat dels premis, integrat per un grup de directives i directius de CaixaBank, ha triat Judith Viader entre les dotze guanyadores territorials pel seu “esperit emprenedor” i la seva “visió estratègica”. El jurat ha valorat els seus mèrits tant referent a la seva activitat empresarial com a la seva trajectòria professional, la seva capacitat de lideratge i la seva participació en iniciatives de “mentoring femení” i en xarxes de dones empresàries o grups de lideratge.

Viader va començar la seva trajectòria en l’empresa l’any 1991 en el departament de màrqueting i va treballar en diferents departaments fins a arribar a la Direcció General l’any 1997.

El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, ha estat l’encarregat de lliurar el guardó en un acte celebrat a l’oficina ‘all in one’ de Madrid, que ha comptat amb la presència de les finalistes d’aquesta edició i de guanyadores d’anys anteriors.

“És un honor rebre aquest premi, tant a nivell personal com a nivell empresarial. A nivell empresarial és un reconeixement al treball de les 1.200 persones que formem Frit Ravich i que m’acompanyen en tots els moments vitals. A nivell personal també és un gran orgull rebre aquest premi que reconeix el lideratge femení i m’agradaria dedicar-ho en especial a la meva mare”, ha assegurat Viader.

Per part seva, el conseller delegat de CaixaBank ha destacat que en l’entitat “som molt conscients de l’important paper que juga el sector empresarial i el talent femení en el desenvolupament econòmic i social. Tant Judith Viader com totes les finalistes són clars exemples de visió estratègica i transformadora, creant valor i ocupació a través de les empreses que dirigeixen”.

Judith Viader formarà part de la Comunitat Premi Empresària de Linkedin creada per CaixaBank, que promou la relació i el networking entre totes les guanyadores territorials de totes les edicions anteriors i els dona accés a activitats exclusives. A més, podrà assistir a un esdeveniment internacional per connectar amb empresàries líders a nivell global.