Turisme proposa un setembre de relax, meditació i consciència | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

Turisme proposa un setembre de relax, meditació i consciència

  |   Novetats

Diari de Girona. Turisme de Roses ha preparat per al pròxim mes de setembre una programació d’activitats pensada per al benestar físic i mental, que inclou concert d’harmònics, winfulness, ioga i meditació.

La primera de les activitat serà l’1 de setembre (6.45 h), amb Mindfulness sunrise, consistent en una meditació al trenc d’alba per apreciar conscientment el despertar el sol i la bellesa de la natura en el marc que ofereix el Parc Natural de Cap de Creus.

El 7 de setembre (8.30 h), serà el torn d’una sessió matinal Cos i Ment, dedicada al ioga i a la meditació, mentre que el 14 de setembre, tindrà lloc un concert meditatiu d’harmònics coincidint amb la posta de sol.

El món de l’enologia també té cabuda amb l’organització d’un tast de vins de la DO Empordà i esmorzar entre vinyes els dies 14 i 21 de setembre (9 h) i amb l’activitat Winefulness que tindrà lloc el 5 d’octubre.