Les visites als espais del vescomtat de Cabrera tenen 250 assistents | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

imatge 2

Les visites als espais del vescomtat de Cabrera tenen 250 assistents

  |   Novetats

Diari de Girona. L’Ajuntament havia programat inicialment cinc sessions, però «l’èxit de participació» ha fet que se n’hagi augmentat una més.

Les visites teatralitzades als espais del vescomtat de Cabrera de Blanes, concretament a l’Església Santa Maria i a l’antic Palau dels vescomtes, comptaran amb la presència d’unes 250 persones. «Inicialment, s’havien programat cinc sessions amb una capacitat per a unes 30 persones cadascuna, però l’èxit de participació que va tenir des d’un principi, en què les places van quedar exhaurides, ha provocat que se n’hagi augmentat una més, així com la capacitat d’assistents. D’aquesta manera, quan arribi el mes de setembre i es faci la darrera visita teatralitzada, hauran assistit unes 250 persones a un total de sis sessions», expliquen des de l’Ajuntament de Blanes.

L’ens local, a través del departament de Turisme i l’Arxiu Municipal, ha posat en marxa aquest estiu una novetat que consideren «un èxit». Inclosa dins les activitats per promocionar i fer difusió de Blanes, la proposta consisteix a fer que tothom qui vulgui participi en unes visites teatralitzades gratuïtes per conèixer de més a prop, d’una manera molt entretinguda, «dos dels bocins més interessants de la història de Blanes», conclouen des de l’Ajuntament.