Els Roca inauguraran un local de vins i tapes a la plaça del Vi de Girona | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

Els Roca inauguraran un local de vins i tapes a la plaça del Vi de Girona

  |   Novetats

Diari de Girona. Obrirà les portes divendres i s’ubica a l’espai on abans hi havia el restaurant Plaça del Vi 7.

Els germans Roca inauguraran aquest divendres un nou local al Barri Vell de Girona. Es tracta del bar Vii, que s’ubicarà a l’espai on fins ara hi havia el restaurant Plaça del Vi 7, també propietat dels Roca. Serà un bar de vins, taps i platillos que obrirà cada dia d’una del migdia a onze de la nit, amb l’oferta d’unes tapes senzilles entre les quatre de la tarda i les set del vespre amb l’objectiu d’ampliar el segment de tapes i que no només es puguin fer per dinar o sopar.

La cap de sommeliers d’El Celler de Can Roca, Audrey Doré, assumeix la responsabilitat del nou bar.

Fa deu anys que Doré treballa amb Josep Roca i ara agafa la responsabilitat de ser la mestressa del nou bar. Per altra banda, el qui era el cap de cuina del restaurant Plaça del Vi 7, David Freijomil, continuarà fent les tasques en el nou local.

Vii oferirà una carta de vins a bon preu, a part de les tapes que recorden a la cuina de Can Roca. Entre d’altres, calamars a la romana, mollete de ronyons al Jerez, cap i pota, canelons de Can Roca. També Tortillita de camarones, corball adobat i fregit, seitons en vinagre, ous de llisa curada amb ametlles fregides o daus de peu de porc empanats i fregits.

El nou establiment se suma a altres projectes que la família Roca ha engegat a Girona. El més recent, la Bikineria Rocambolesc, inaugurada l’any passat. Un local, a tocar del pont de les Peixateries Velles, al costat d’on també hi ha la gelateria i la confitaria. En els darrers anys també han obert l’Hotel Boutique Casa Cacao a la plaça Catalunya o el Normal Restaurant a la plaça de l’Oli.