Dispositiu conjunt de Policia Nacional, Mossos i policia local en una zona d'oci | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

Dispositiu conjunt de Policia Nacional, Mossos i policia local en una zona d’oci

  |   Novetats

El Punt. El passat dia 16 de juliol es va efectuar un dispositiu conjunt de Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i de Policia local a Just Malès, una zona d’oci de Lloret de Mar en què s’havia detectat una alta incidència de robatoris amb violència.

Ara, dies més tard, s’ha fet públic el balanç. Es van identificar 21 persones, onze d’elles estaven indocumentades i van ser traslladades a la comissaria per ser identificades i es va descobrir que es trobaven en situació irregular. Van fer, a més, dues detencions, una d’elles per un delicte contra la salut pública i una altra per la Llei d’Estrangeria.

Segons explica la Policia Nacional, Just Marlés és unz coneguda zona d’oci de Lloret, que a la matinada és concurreguda per ciutadans estrangers en situació irregular i que exerceixen la prostitució. Una vegada  contacten amb clients els porten fins a carrers foscos i adjacents i s’aprofiten que estan estat etílic per a robar-los. Ho realitzen amb violència, aprofitant la situació de vulnerabilitat de la víctima. En la mateixa zona s’hi concentren ciutadans que es dediquen al tràfic de drogues. Tal com continuen relatant, això “genera inseguretat entre els turistes i els comerciants” i per aquest motiu es va decidir muntar aquest operatiu conjunt. Aquesta cooperació ha permès “un enfocament operatiu pràctic per abordar els problemes” a la zona d’oci noctur de Lloret.