L'Estat aprova la millora de l'N-260 de Portbou a la frontera | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

L’Estat aprova la millora de l’N-260 de Portbou a la frontera

  |   Novetats

Diari de Girona. Les obres, que es reclamen des de fa anys, permetran que els camions, autobusos i autocaravanes no envaeixin el sentit contrari.

L’Estat ha aprovat el projecte per eixamplar el tram de l’N-260 que s’estén entre Portbou i la frontera francesa, al coll dels Belitres. Aquí la carretera és sinuosa, salva un desnivell de més de 100 metres i, segons concreta el Ministeri de Transports, la calçada «té amplades inferiors als 3 metres, sense gairebé voral». Les obres, que costaran uns 200.000 euros, eixamplaran la carretera allà on és més estreta, per permetre que els camions, autobusos i caravanes que hi circulin no hagin d’envair el carril contrari.

Els treballs al llarg dels 1,65 quilòmetres que té l’N-260 en aquest punt se subdividiran en cinc trams, a tres dels quals s’ampliarà el talús per guanyar asfalt i permetre que els vehicles tinguin més visibilitat.

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha aprovat l’expedient d’informació pública i ha donat llum verda al projecte que permetrà ampliar aquest tram de l’N-260 on des de fa dècades es reclamava la intervenció.