Convoquen una concentració contra el turisme massiu a Girona | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

Convoquen una concentració contra el turisme massiu a Girona

  |   Novetats

Diari de Girona. Més de 200 noms del món científic i cultural van presentar ahir un manifest que demana reduir l’activitat turística i posar-hi «límits». A les portes d’un estiu on s’espera un rècord de visitants, diverses organitzacions van voler remarcar que cal dir «prou» i van criticar la «turistització» d’algunes zones. En la mateixa línia que el manifest, en la presentació es va fer una crida a participar en la manifestació unitària «Prou! Posem límits al turisme» el pròxim dissabte 6 de juliol, que pretén seguir el camí de les marxes multitudinàries que s’han fet darrerament a les Canàries i les Balears. A Girona la convocatòria tindrà lloc a la plaça del Vi, mentre que a Barcelona, la mobilització arrencarà a la Rambla, a Drassanes, i recorrerà el litoral.

La manifestació comparteix els mateixos arguments que el document sobre la «necessitat» de canvi de model econòmic i de «decreixement» turístic.