Pla per millorar el turisme a través de la transició energètica | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

Pla per millorar el turisme a través de la transició energètica

  |   Novetats
Diari de Girona. Les àrees de Turisme, Sostenibilitat i Acció Climàtica, uneixen esforços per treballar plegats cap a un model turístic més sostenible.

El Consell Comarcal del Baix Empordà va escollir el Museu del Suro de Catalunya, a Palafrugell, per presentar dijous passat les bases d’un pla de millora de la destinació turística a través de la transició energètica. Aquesta jornada es va adreçar a empreses turístiques, oficines de turisme i ajuntaments de la comarca.

Durant la jornada es va destacar la importància i la necessitat d’impulsar acctuacions que ajudin a mitigar els efectes del canvi climàtic i la necessitat d’impulsar actuacions que ajudin a mitigar els efectes del canvi climàtic i reduir la petjada de carboni del sector turístic; responsable del 10% de les emissions mundials. La transició cap a energies renovables es veu com una oportunitat per transformar el sector cap a un model més sostenible i posicionar la comarca com una destinació compromesa amb el futur del planeta.