Reconeixen la Casa Natal de Dalí i el Club de Vela la Ballena Alegre | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

Reconeixen la Casa Natal de Dalí i el Club de Vela la Ballena Alegre

  |   Novetats

Diari de Girona. S’ha valorat la visió innovadora en els àmbits de les experiències i la sostenibilitat.

Representació altempordanesa als XXXIX Premis CEET Alimara Barcelona, uns guardons que reconeixen projectes que durant l’últim any han aportat una visió innovadora en l’àmbit de les experiències, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca aplicada als sectors turístic, hoteler i gastronòmic.

D’una banda, la Casa Natal de Salvador Dalí de Figueres ha estat

una de les guardonades en la categoria Through experiences, en reconeixement als productes, serveis o accions de màrqueting i comunicació d’organitzacions que, apel·lant la sensibilitat, generen una experiència inspiradora, emocional i motivacional en el seu públic o usuari. Van recollir el premi en nom de l’Ajuntament de Figueres, Mariona Seguranyes, regidora de cultura, turisme i patrimoni, i Eduard Bech, director de la Casa Natal Salvador Dalí-Museu de l’Empordà. Tots dos van agrair públicament aquest reconeixement, que arriba quan encara no fa 8 mesos de la inauguració de la Casa Natal, el passat 20 d’octubre.

I el Club de Vela la Ballena Alegre de Sant Pere Pescador ha estat premiat en la categoria Through Sustainability pel seu projecte «Una experiència sostenible, els esdeveniments esportius com a eina de sensibilització mediambiental».

En aquest cas, també ha rebut el Premi Alimara dels estudiants del CETT, que destaca el seu poder inspirador per a les noves generacions.