Dia Mundial del Turisme – 25 de setembre de 2023 | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

logo per web

Dia Mundial del Turisme – 25 de setembre de 2023

  |   Eventos, Events

El dilluns 25 de setembre de 2023, la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, celebrarà el Dia Mundial del Turisme a les instal·lacions del Castell de Biart de Masarac (Alt Empordà).

L’esdeveniment començarà a les 11.15 h amb un esmorzar i recepció pels convidats i per a les autoritats a l’entrada del recinte. Tot seguit tindrà lloc la salutació dels Vescomtes de Biart, la interpretació de la Sardana de l’Empordà i l’Himne dels Segadors, així com la salutació de la bandera amb tots els representants de patronals, institucions, i les autoritats polítiques assistents.

Enguany s’atorgaran tres reconeixements a persones, institucions i empreses que durant els divuit anys de la celebració del Dia Mundial del Turisme li han donat suport amb la seva assistència i/o participació.

L’acte institucional finalitzarà a les 14 h amb un dinar per tastar els plats preparats a càrrec dels diferents col·lectius gastronòmics com la Cuina del Vent, la Cuina de l’Empordanet, la Selva Gastronòmica, la Cuina Volcànica i l’Aula d’Hostaleria del Ripollès. Així com establiments de restauració de les associacions de Bars i Restaurants de la Cerdanya i d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona.