El Garrotxa Approp repartirà més de 600 € entre els seus usuaris | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

El Garrotxa Approp repartirà més de 600 € entre els seus usuaris

  |   Novetats

Diari de Girona. L’app de foment de l’economia local repartirà els diversos premis en diferents campanyes

Segons l’Ajuntament, des de principi d’any, l’app de foment de l’economia local, Garrotxa Approp, ha promogut diferents campanyes de dinamització com ruletes o sortejos, a través de les quals ha repartit 1.475 euros. Ara, a partir de la setmana que ve, l’app tornarà a repartir premis amb una campanya cada mes.

La primera començarà el dilluns 23 de setembre i finalitzarà el 29 de setembre. Si durant aquesta setmana els usuaris es gasten el que tenen acumulat a les guardioles, entraran en el sorteig d’un val de 100 € per gastar en els establiments adherits al projecte.

La campanya d’octubre tindrà lloc duran la Fira de Sant Lluc, el 19 i 20 d’octubre. Si els usuaris participen en el joc del gegant del Garrotxa Approp, tindran l’oportunitat de participar en els sortejos que es realitzaran a cada hora.

El novembre, el Garrotxa Approp

sortejarà, a través d’Instagram @garrotxa.approp, un val de 100 €. Serà el tercer sorteig anual d’una panera que compta amb 4 vals de 25 €, cada un per gastar en 4 dels establiments premiats el 2023: Mango, Zig zag cafè, la Boquera i Embotits Vilarrasa.

Finalment, en el mes de desembre, el Garrotxa Approp tornarà a premiar els establiments que més triomfen d’acord amb les preferències dels usuaris, al nombre de vegades que hagin passat l’app i la fidelització. Per fer-ho, ho haurà una enquesta en la qual, si l’usuari vota el seu establiment preferit, entrarà automàticament en el sorteig d’un val de 25 euros.

El Garrotxa Approp és l’app de foment de l’economia local de la Garrotxa. Segons l’Ajuntament el projecte, que es va iniciar a finals de 2020, «ja s’ha consolidat al territori fent circular més de 9,4 milions d’euros», amb més de 10.430 usuaris i al voltant de 100 establiments.

Es tracta del resultat d’un projecte de col·laboració de diverses entitats del territori com l’Associació de Comerciants d’Olot, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, Turisme Garrotxa, el Mercat d’Olot, l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa i DinàmiG.