Pimec celebra una trobada centrada en la promoció del comerç local | Federació Hostaleria i Turisme de les Comarques de Girona

Blog

Pimec celebra una trobada centrada en la promoció del comerç local

  |   Novetats

Diari de Girona. El president de PIMEComerç Lleida, Manel Llaràs, i representants d’associacions de comerciants de Lleida ciutat i del territori van rebre ahir a representants de la Federació de Comerç de la Selva i el president de PIMEComerç Girona, Salvador Giraut, per intercanviar coneixements i experiències sobre el món associatiu i la seva dinamització.

En aquesta jornada d’intercanvi, la delegació gironina va explicar les claus de l’èxit de la campanya «Tots som comerç local» i va conèixer les diferents realitats comercials de la ciutat de Lleida de la mà de l’Associació de Democràcia i Cardenal Remolins i l’Eix comercial Lleida. En el transcurs de la trobada també es van visitar establiments emblemàtics com la llibreria La Sabateria, ubicada al nucli antic de Lleida. Giraut va destacar que «el valor afegit i l’especialització són el futur del comerç de proximitat».