COM FEDERAR-SE

La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona aglutina les onze associacions d’hostaleria de la demarcació de Girona. Per formar-ne part és indispensable està agremiat a alguna de les associacions de la zona de la Costa Brava, comarques d’interior, del Pirineu de Girona o del turisme rural.

PERQUÈ FEDERAR-SE

Per a la millora de la defensa dels interessos col·lectius del sector, per reforçar la capacitat d’interlocució de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, per participar en les decisions del sector, perquè la unió significa solidaritat interna i força externa per aconseguir millores en el desenvolupament de la nostra activitat.

Federar-se vol dir gaudir de tots els serveis tècnics i professionals de l’estructura patronal pròpia i de les estructures patronals on està representada, mantenir-se informat de tot el que afecta a l’hostaleria i accedir a la formació especialitzada pels seus treballadors.

SERVEIS QUE OFEREIX LA FEDERACIÓ

Llei de les societats de propietat intel·lectual (SGAE, AGEDI, EGEDA, AIE-AISGE, etc)

Assessorament davant de com actuar en relació a la llei de les societats de propietat intel·lectual i descomptes en les tarifes de les esmentades societats.

 

Prevenció de riscos laborals

Assessorament en Prevenció de riscos laborals a través del conveni amb Ergo Laboris que ofereix descomptes per tots els associats.

 

Plaques d’hotels

La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona som la instància competent d’encarregar la producció i la distribució de les plaques de classificació dels hotels.

 

Permisos de treball

Assessorament i preparació de la tramitació a les empreses federades amb voluntat d’incorporar treballadors estrangers a les seves plantilles. Es fa a través del servei d’estrangeria de la patronal PIMEC, el qual és GRATUÏT.

 

Laboral / fiscal / jurídic

  • Assessorament sobre temes d’àmbit laboral, fiscal i jurídic a totes les empreses federades, a través d’un conveni de col·laboració corporatiu establert amb la Gestoria Grup Simon.
  • Assessorament sobre l’aplicació dels termes i condicions establerts en el Conveni col·lectiu de treball del sector de la indústria d’hostaleria i turisme de Catalunya, a través de l’acord amb un advocat laboralista.
  • Assessorament sobre temes d’àmbit jurídic especialitzat i de defensa de l’empresariat a través d’un conveni de col·laboració amb el despatx d’advocats Vosseler Abogados i Nostromo.

 

Gas Natural Fenosa

Les empreses federades es poden acollir als descomptes negociats corporativament amb Gas Natural Fenosa i sol·licitar estudis específics de les seves necessitats energètiques.

 

Repsol

Les empreses federades es poden acollir als descomptes negociats amb Repsol sobre el gas propà i sol·licitar estudis específics de les seves necessitats energètiques.

 

Petrocat

Les empreses federades es poden acollir als descomptes negociats amb Petrocat sobre el gasoil que utilitzen en els seus establiments.

 

Convenis amb empreses

Les empreses federades podran gaudir dels descomptes que es negocïin amb diferents empreses que ofereixin productes pel sector de l’hostaleria.

Borsa de treball

Els establiments federats poden enviar les seves ofertes de feina a la Federació, les quals es publique a la web i  a les xarxes socials, per tal que les persones sol·licitants de feina, enviïn els seus currículums, que es seleccionaran segons el perfil demanat per l’establiment federat.

 

Financers

La Federació té conveni de col·laboració amb les entitats bancàries CaixaBank i el Banc Popular , en què les empreses federades es beneficien d’unes condicions especials en productes de finançament, servei multidivisa, servicompte establimens,TPV – datàfon sense fils, comissions en targetes.

 

Llei orgánica de protecció de dades (RGPD)

Mitjançant el conveni de col·laboració amb Segurinfo, els empresaris federats gaudeixen d’un servei d’assessorament especialitzat per adaptar i implementar la Llei Orgànica de Protecció de Dades (RGPD).

 

Equipaments de protecció i vestimenta

Les empreses associades poden gaudir de descomptes especials en tot tipus d’equipaments de protecció i vestimenta pròpia del sector de l’hostaleria.

 

Formació

Cursos de formació contínua del sector de l’hostaleria i turisme a través de la Federació o de les associacions membres de la patronal.

 

Seguretat

Les empreses federades poden disposar de tota la informació actualitzada i immediata dels programes dels Mossos d’Esquadra, dels procediments en la tramesa de les fitxes policials i les denúncies, així com de les possibles estafes que existeixin.

 

Sofware de gestió pel sector de l’hostaleria

Les empreses federades poden disposar d’un 40% de descompte en la compra del software de gestió de l’empresa Informàtica 3.

 

Web Corporativa

A través del portal web www.gihostaleria.org es dona la possibilitat de reforçar la imatge corporativa i incidir en la captació de nous clients mitjançant la contractació de banners publicitaris.

UNEIX-TE A LES NOSTRES ASSOCIACIONS…

  • Per a la millora de la defensa dels interessos col·lectius del sector.
  • Per reforçar la capacitat d’interlocució de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona.
  • Perquè la vostra empresa pot gaudir de tots els serveis tècnics i professionals de l’estructura patronal pròpia i de les estructures patronals on estan representades.
  • Per continuar unint esforços i sumant experiències per al progrés de l’activitat del sector de l’hostaleria.
Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies