Dos càmpings gironins, premiats per les seves instal·lacions i els serveis que ofereixen | Federació Hostaleria de Girona

Blog

image_1

Dos càmpings gironins, premiats per les seves instal·lacions i els serveis que ofereixen

  |   Novetats

Diari de Girona. Els càmpings gironins L’Àmfora, de Sant Pere Pescador, i El Delfín Verde, de Torroella de Montgrí, han estat premiats per la qualitat de les seves instal·lacions i pels serveis que ofereixen amb els ACSI Awards 2023 per la guia de càmpings Auto Camper Service Internacional. Els dos establiments han estat escollits en la segona edició d’aquests premis celebrada recentment a Altea (Alacant) a partir dels vots dels mateixos campistes de tot Europa, uns 50.000.

L’Àmfora és un càmping de quatre estrelles que ha estat premiat perquè disposa d’uns sanitaris de qualitat, moderns, nets i adaptats per a persones amb discapacitat, segons detallen des de l’Associació de càmpings de Girona. A més, han estat dissenyats amb criteris de sostenibilitat: compten amb polsadors d’aigua per fer-ne un ús eficient, funcionen amb energia produïda per plaques solars i disposen d’un pati interior amb plantes autòctones per aprofitar la llum solar.

Per la seva banda, el Delfín Verde ha rebut el guardó perquè compta amb una innovadora instal·lació aquàtica adaptada a l’actual context climàtic que inclou diversos tobogans, piscines , coves i fins i tot un vaixell per garantir la diversió de tota la família, explica l’Associació.

D’altra banda, 16 càmpings gironins més han obtingut una menció d’honor: els càmpings Rodas i Salatà, de Roses; Nàutic Almata, Laguna i Mas Nou, de Castelló d’Empúries; Les Medes i L’Empordà, de l’Estartit; Aquarius, La Ballena Alegre, Las Palmeras, La Gaviota i Las Dunas, de Sant Pere Pescador; Illa Mateua, de l’Escala; Eurocamping, de Sant Antoni de Calonge; i Bella Terra i El Pinar, de Blanes.

El president de l’Associació de Càmpings de Girona Miquel Gotanegra, remarca que aquests guardons «demostren la gran qualitat i l’excel·lència dels establiments i avalen l’esforç del sector perquè la seva oferta sigui cada vegada més sostenible, innovadora i líder a Europa».