Blog

Vichy Catalan i Cafès Cornellà s’alien per garantir l’excel·lència del cafè

  |   Novetats

El Punt. Creen un dispositiu per a hostaleria que subministra aigua de qualitat a la màquina de cafè. Preveuen una facturació de 52 milions en 5 anys a qui l’instal·li.

Les empreses Vichy Catalan i Cafès Cornellà s’han aliat per crear un dispositiu que a través de la combinació dels seus productes permet que els establiments puguin oferir “el millor expresso del mercat”. Així ho van explicar ahir el director general de Cafès Cornellà, Pere Cornellà, i Joan Renart i Joan B. Renart, president i conseller delegat de Vichy Catalan Corportation, que van assegurar que l’operació ha suposat una inversió de 35.000 euros.

Es tracta del Water Cube, el primer dispositiu per a hostaleria que, un cop instal·lat, possibilita un subministrament d’aigua de qualitat superior directament a la màquina de cafè. “D’aquesta manera, el dispositiu uneix el cafè fresc de Cafès Cornellà amb l’aigua mineral natural Manantial de Sant Hilari, empresa del grup Vichy Catalan”, expliquen els responsables de les dues empreses, que asseguren que “l’expresso tindrà unes propietats organolèptiques molt superiors a les de la mitjana del mercat”.

En aquest sentit, Pere Cornellà va matisar que amb aquesta fórmula el postgust del cafè s’allargarà gairebé 20 minuts més, de manera que el consumidor pot continuar assaborint el seu exprés pràcticament una hora a la boca.

Els promotors del nou dispositiu estimen que els establiments potencialment interessats en el dispositiu són, necessàriament, aquells que tenen la vocació d’orientar-se a la satisfacció del consumidor final, a través d l’aportació de valor afegit i qualitat. En xifres, aquest tipus d’establiments representen un 5% del total. Les dues empreses calculen que, en un període de cinc anys, Water Cube farà augmentar un 20% el rendiment de cada establiment que l’incorpori i que generarà una facturació de 52 milions d’euros en les cafeteries que instal·lin aquest nou dispositiu.

En la primera fase de comercialització, es preveu que s’instal·lin unitats de Water Cube en 150 punts, principalment a Catalunya. “Seguirem el model de taca d’oli”, va afirmar Cornellà, que confia que la incorporació dels joves, a partir de 16 anys, com a consumidors habituals de cafè serveixi per fer créixer el projecte.Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies