Blog

Thomas Cook Francia: un veredicto decidirá su futuro el jueves 28

  |   Novetats

Hosteltur. El Tribunal de Comercio de Nanterre ha fijado el próximo jueves día 28 de noviembre para emitir un dictamen sobre la esperada venta del los activos de Thomas Cook Francia, que entró en liquidación poco después de hacerlo la matriz británica, y para lo que ha recibido más de una veintena de ofertas. También anteriormente, a finales de octubre, según publicó HOSTELTUR, se supo que Los directivos de Thomas Cook Francia presentan una oferta para mantenerlo.

Esa oferta del equipo directivo, planteaba la adquisición de 50 agencias y el turoperador Jet Tours. Sin embargo, fue retirada este lunes, según recogen medios franceses, por no poder encontrar con los fondos necesarios para financiar la operación dentro del plazo fijado.

Su mejor posición es debida sobre todo a que planea conservar el mayor número de puntos de ventas y por tanto repercutirá a su vez en la conservación de más puestos de trabajo. En concreto, conservarían 149 de las 174 agencias que tenía Thomas Cook en Francia. Supondría la salvación de más de 300 puestos de trabajo.

No obstante esta oferta, al contrario de la que planteaban los directivos, no contempla reactivar el negocio de Jet Tours, con lo que otros 300 puestos podrían desaparecer si no hay otra opción para el turoperador.

Thomas Cook Francia entró en liquidación el día 26 de septiembre, según Thomas Cook: la importancia de actuar por mercados y en el ámbito laboral, y el tribunal prevé transferir los contratos de la compañía al comprador, tras un proceso legal.

Èxit absolut de la Fira del Pa i de la Xocolata de Sant Gregori, de la qual ahir es va celebrar la tretzena edició, ja plenament consolidada com un referent d’aquests productes i de moltes activitats relacionades amb el pa i la xocolata. Milers de persones van omplir durant tota la jornada els diversos espais habilitats al poble per a la fira: des de la zona de parades de venda de productes fins al poliesportiu, on feien tallers, passant per l’Espai Petit Xef, al pati de l’institut, i per la zona de ponis o de vehicles antics. I és que aquesta fira dedicada a la venda i degustació de productes de xocolata, pa i els seus derivats inclou també tallers de xocolata i pa, exposicions, espectacles, jocs tradicionals i una xocolatada popular, entre altres activitats. A més, la zona de parades era molt variada, i a banda de les de venda de xocolata i les pastisseries i fleques –algunes amb forn de llenya que tenien molt d’èxit– i que eren, com és lògic, les més abundants, també n’hi havia d’embotits, infusions, mel, etc., i dels nens de l’escola i l’institut del poble.Èxit absolut de la Fira del Pa i de la Xocolata de Sant Gregori, de la qual ahir es va celebrar la tretzena edició, ja plenament consolidada com un referent d’aquests productes i de moltes activitats relacionades amb el pa i la xocolata. Milers de persones van omplir durant tota la jornada els diversos espais habilitats al poble per a la fira: des de la zona de parades de venda de productes fins al poliesportiu, on feien tallers, passant per l’Espai Petit Xef, al pati de l’institut, i per la zona de ponis o de vehicles antics. I és que aquesta fira dedicada a la venda i degustació de productes de xocolata, pa i els seus derivats inclou també tallers de xocolata i pa, exposicions, espectacles, jocs tradicionals i una xocolatada popular, entre altres activitats. A més, la zona de parades era molt variada, i a banda de les de venda de xocolata i les pastisseries i fleques –algunes amb forn de llenya que tenien molt d’èxit– i que eren, com és lògic, les més abundants, també n’hi havia d’embotits, infusions, mel, etc., i dels nens de l’escola i l’institut del poble.Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies