Blog

Set operadors britànics i irlandesos visiten Costa Brava Verd Hotels

  |   Novetats

Diari de Girona. Set operadors turístics internacionals han visitat del 14 al 18 de maig les comarques de Girona en el marc del viatge de familiarització «Senderisme i Gastronomia», organitzat per les cadenes hoteleres Costa Brava Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya. L’acció compta amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona.

Els set operadors turístics estan especialitzats en senderisme, cicloturisme, vacacional i multiproducte, i estan interessats a conèixer de primera mà l’oferta hotelera, cultural, gastronòmica i de turisme actiu de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.

Durant els dies del famtrip, els operadors han visitat diferents ciutats i poblacions de les comarques del Gironès, el Ripollès i l’Alt i el Baix Empordà, com Girona, Ribes de Freser, Núria, Setcases, Roses, Figueres, l’Escala, Torrent, Peratallada, Palau-Sator, Sant Feliu de Boada, Pals, Calella de Palafrugell i Platja d’Aro, entre d’altres.

Entre les activitats que han dut a terme, destaquen rutes de senderisme per diversos camins de ronda de la Costa Brava, o de cicloturisme pels pobles d’interior del Baix Empordà. També han visitat cellers de la DO Empordà, el Teatre – Museu Dalí de Figueres. Així mateix han dut a terme una visita guiada per Girona coincidint amb l’esdeveniment Temps de Flors que enguany celebra la seva 62a edició.

Els participants s’han allotjat i han dut a terme els diferents àpats del dia als hotels de les marques Costa Brava Hotels, Blau Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya.

La trobada té l’objectiu de promocionar i posicionar el territori com una destinació òptima per a la pràctica de turisme actiu, en concret senderisme i cicloturisme, així com donar a conèixer als operadors turístics l’oferta gastronòmica de primer ordre de què es disposa i l’oferta hotelera de Costa Brava Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya. També, mostrar-los i apropar-los al patrimoni cultural i monumental de la zona.