Blog

senyalitzacioint2

Rètols als punts d’interès del poble de l’Escala

  |   Novetats

El Punt. Es completa ara el projecte de senyalització d’edificis, monuments i espais significatius. S’han instal·lat ara una vintena més de rètols amb informació en quatre idiomes.

El projecte de senyalització dels punts d’interès de l’Escala va començar fa dos anys i s’ha acabat de completar ara amb la instal·lació de vint nous rètols que donen la informació bàsica de cada punt en quatre idiomes (català, anglès, francès i castellà). Cada rètol remet als dinou restants, ja que es busca que qui en llegeixi un vulgui veure els altres.

Els punts d’interès que ara s’han senyalitzat són el Museu de l’Anxova i de la Sal, la font i safareig públic, la Torre del Pedró, les barraques de pescadors de la Creu, la Punta (L’Escala i el Mar), l’Alfolí de la Sal, la Casa de la Punxa, l’antiga fàbrica d’anxoves del Port d’en Perris, la casa de pescador de can Cinto Xuà, can Maranges, el pou de la plaça Avi Xaxu, l’església de Sant Pere, la casa natal de Víctor Català, el jardí del Clos del Pastor, el cementiri mariner, el Museu d’Arqueologia, Sant Martí d’Empúries, els Masos de les Corts, Vilanera i els Recs i la Torre de Montgó.

S’ha inclòs en cada un dels rètols un codi QR perquè es pugui accedir a través de terminals mòbils a la informació complementària que es vulgui. El treball és de les àrees de Promoció Econòmica i Turística i de Promoció i Acció Cultural.Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies