Blog

Renfe Viajes: escapades, oci, cultura i comoditat

  |   Novetats
El Punt. La nova oferta Renfe Viajes ja no inclou només tren, sinó també viatges complets: tren i hotel, tren i cotxe o tren i oci. L’empresa ofereix hotels, cotxes i serveis complementaris d’oci i turisme garantint un preu mínim. Els clients que estan registrats en el programa +Renfe poden acumular punts
per cada servei associat.
L’any 2016 Renfe va llançar una nova línia de comercialització de serveis turístics associats al viatge en tren, Renfe Viajes, amb l’objectiu d’oferir als seus clients nits d’hotel, cotxes de lloguer i propostes d’oci des de Renfe. com garantint un preu mínim i aportant nou valor al seu portal web i al seu programa de fidelització +Renfe.
Els clients disposen ara de noves opcions de viatges adaptats a la seva cerca des de Renfe.com i totes les compres i contractacions de serveis des del portal acumularan punts Renfe per als clients registrats en el programa i que podran bescanviar amb qualsevol de les companyies associades i també en la compra de productes de Renfe Viajes.
Les noves possibilitats que s’han obert al client inclouen un renovat servei de tren i hotel adaptat a cada tipus de viatger (adults, nens o majors de 65 anys) per oferir el millor preu disponible. A l’apartat http://trenmashotel.renfe. com/ Renfe proposa les millors ofertes seleccionant la ciutat d’origen i mes en què es vol viatjar perquè el client busqui la seva destinació en funció de les dates disponibles i arribi abans a la combinació de viatge i allotjament que més li convingui.
Escapar-se amb Renfe Viajes
Renfe Viajes proposa en totes les ciutats a on arriben els seus trens d’alta velocitat “escapades” que combinen diversos dels anteriors productes per oferir paquets complets de tren més hotel i activitat.
A preus molt competitius, http://escapadas.renfe.com/ofereix caps de setmana de viatge en AVE, una nit d’hotel i els plans més interessants de cada temporada a cada destinació, com ara museus, rutes per la costa, bitllets de l’autobús turístic, recorreguts explicats a peu per la ciutat, visites nocturnes, reserves per menjar en coves o pujar en un telefèric.
Renfe Viajes també ofereix Transfer, servei de cotxe amb conductor que recull i porta el client al seu tren a les principals ciutats http://coches.renfe.com/gt/#/search.
Trobar ofertes fins i tot sense tren
Renfe Viajes també ven només hotel, amb una oferta de més de 800.000 allotjaments per reservar habitacions d’hotel en les millors condicions, un servei de lloguer de cotxes lligat al tren o de manera independent amb accés a les millors ofertes de les flotes líders, així com entrades a teatres, musicals, parcs temàtics, excursions i altres opcions d’oci associades al viatge:http;//hoteles. renfe.com/?label=renfe-navtab-thhttp://coches.renfe.com/?clientld=683385
La companyia va treure a concurs la licitació per buscar socis en els diferents serveis de Renfe Viajes, que s’oferiran en finalitzar la compra de bitllets i en plans marca blanca.
Booking i Muchoviaje van resultar adjudicataris en el cas d’hotels i tren més hotel; Cartrawler en el cas de lloguer de cotxes, i Viajes Reina en el cas dels serveis d’oci.
Per a tots els casos, Renfe Viajes ofereix preu mínim, atenció i plans d’informació en castellà i anglès, servei d’atenció per a urgències i ofertes exclusives per a clients de Renfe.
Amb Renfe Viajes la companyia busca potenciar el seu negoci per internet des de Renfe.com, portal líder en el sector del transport i a través del qual la companyia ja distribueix el 46% dels seus bitllets després d’un creixement constant durant els darrers anys. La potenciació de Renfe.com és estratègica i s’ha vist reforçada també per un renovat disseny per una compra més àgil adaptada a qualsevol dispositiu, així com pel desenvolupament de diverses versions de l’app Renfe Ticket.
Aposta per la  digitalització
La incorporació d’aquesta nova línia de viatges a Renfe. com incideix en l’aposta pel servei i la digitalització que Renfe busca per oferir un nou valor associat al viatge en tren en un dels mercats més actius d’internet, transport i turisme. Serveix també als clients del nou programa de fidelització +Renfe poder incrementar els punts Renfe cada vegada que contractin qualsevol dels serveis.
El Museu Thyssen, el Palacio de los Guzmanes o el Bioparc
Les noves opcions de Renfe Viajes representen una manera diferent de recórrer, conèixer i disfrutar de les millors propostes de la geografia peninsular, descobrint al mateix temps el patrimoni, la cultura, l’art, la gastronomia, el disseny o l’oci que posseeix cada una d’elles.
Les ofertes de Renfe Viajes inclouen doncs una gran varietat de possibilitats per descobrir les ciutats que estan enllaçades amb l’AVE a l’Estat espanyol.
La Xarxa de Ciutats AVE és l’associació de destinacions turístiques de l’Estat espanyol connectades per l’alta velocitat que va ser creada per tal de promoure les ciutats que la integren sota una estratègia comuna. Aplega ciutats tan distants com ara Còrdova, Santander, Lleó, Segòvia i Calatayud, que poden ser visitades dins d’aquesta oferta.
Així, el viatger pot fer una descoberta de Madrid amb un paquet que inclou el bitllet d’anada i tornada, una nit de museu i la visita al Museu Thyssen. I, si ho vol, ho pot completar amb bitllets per al zoo o amb un passeig pel Madrid històric. O pot optar per viatjar fins a Valladolid, on li serà oferta, per exemple, una ruta arqueològica per la ciutat. Altres descobertes poden ser el Parc Natural de Cabárceno, a 17 quilòmetres de Santander; el Centre Pompidou de Màlaga; la ruta de la sidra de Gijón, o el Bioparc de València.


Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies