Blog

Nous itineraris a la vall de Ribes, fins a Roques Blanques i el Pla d’Arola

  |   Novetats

El Punt. Han estat creats per l’Ajuntament de Ribes de Freser, que els ha integrat a la xarxa de senders Itinerànnia. Ja treballa per incorporar-hi noves propostes.

L’Ajuntament de Ribes ha presentat dues rutes locals integrades a la xarxa d’Itinerànnia per contribuir a la diversificació de l’oferta turística i atenent que el senderisme és una de les principals demandes a l’oficina de turisme. Les rutes Ribes-Roques Blanques-Ribes i Ribes-Refugi Pla d’Arola són de dificultat baixa i mitjana, cal invertir-hi entre 2 i 3 hores per fer el recorregut i tenen una longitud d’entre 4 i 6 quilòmetres aproximadament. Es tracta de dues rutes accessibles i familiars, molt properes al poble, que discorren per paisatges emblemàtics.

L’Ajuntament ha netejat els camins, els ha senyalitzat i ha editat els fullets respectius. A més, els ha integrat a la xarxa Itinerànnia per optimitzar recursos i aprofitar els canals de comunicació propis d’aquesta xarxa per difondre les rutes del municipi i en un futur les noves que es creïn a la vall de Ribes. Tot el material promocional es pot consultar als llocs web i les xarxes socials de Ribes de Freser i de la vall.

Els promotors treballen també en el desplegament de noves rutes locals a la xarxa, algunes ja existents i molt freqüentades, que passen per entorns i cims coneguts com ara el Taga per evitar la duplicitat en senyals i fusionar tots els itineraris actuals en un únic criteri i donant èmfasi a aquest producte turístic de senderisme.

Aquesta acció s’emmarca en el conjunt d’accions per complementar l’oferta turística amb nous productes i projectes que donin valor al territori implicant-hi tots els agents tant públics com privats.

De fet, fins ara, ja s’han dut a terme altres actuacions, com ara l’exposició del Museu del Cremallera de Núria, el conveni pel manteniment de l’oficina de turisme de la vall de Ribes, les obres de rehabilitació del castell de Sant Pere, l’edició de nou material promocional turístic i comercial, l’edició d’un vídeo promocional, la renovació del web Vallderibes per a una millor presa de posició i, entre d’altres, la creació d’una via ferrada.Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies