Blog

http://www.elpunt.cat

Milloraran l’accessibilitat a espais naturals del Ter

  |   Novetats

El Punt. El Consorci del Ter i l’Obra Social La Caixa han signat un conveni amb aquesta finalitat i ara s’obrirà una convocatòria perquè els ajuntaments s’hi inscriguin.

El Consorci del Ter i l’Obra Social La Caixa impulsen el millorament de l’accessibilitat a espais naturals fluvials del riu Ter. Les dues entitats han subscrit un acord de col·laboració que inclou una contribució de 3.000 euros per part de l’entitat bancària cap al Consorci del Ter, una xifra que serà complementada per fons propis de l’ens supramunicipal, tal com es preveia en el projecte que tenia l’entitat, amb la finalitat d’adequar espais riberencs i fer-los així accessibles a persones amb mobilitat reduïda. L’acord de col·laboració per fomentar l’accessibilitat, la descoberta i la divulgació dels espais naturals fluvials del Ter va ser signat el 6 de setembre pel president del Consorci del Ter, Joaquim Roca, i per la directora de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle.

Obert als consistoris

Un cop signat el conveni amb l’Obra Social La Caixa i comptant amb la suma de recursos de les dues bandes, el Consorci del Ter ja avança que aviat obrirà una convocatòria dirigida als ajuntaments que en formen part perquè puguin optar a rebre l’ajuda econòmica amb projectes orientats a l’accessibilitat del riu Ter i afluents.

El Consorci del Ter remarca que es pretén, d’aquesta manera, donar a conèixer la fauna, flora i el paisatge del riu Ter a la població de les ciutats i pobles de la conca del Ter i dels afluents, per tal de fomentar el coneixement, el respecte i l’ús públic i sostenible del riu i els seus hàbitats.