Blog

Més eines per a la Taula de Formació i Ocupació Juvenil de l’Alt Empordà

  |   Novetats

El Punt. Unes quaranta persones, totes relacionades amb el jovent (educadors socials, tècnics de joventut, dinamitzadors o inseridors laborals), han participat a Figueres en una nova edició de la Taula de Formació i Ocupació Juvenil, que impulsa l’Oficina Jove de l’Alt Empordà. La jornada, promoguda pel Consell Comarcal per donar eines i escoltar les necessitats d’aquells que treballen en contacte directe amb els joves, ha estat fonamentada en dues dinàmiques participatives, per generar debat i treure algunes conclusions entorn de les necessitats formatives i d’ocupabilitat dels joves de la comarca.

La taula vol fer front a la realitat que viu el jovent de la comarca; les dades de l’atur juvenil i les del fracàs i abandonament prematur de l’escola encoratgen, diuen els organitzadors, a continuar convocant aquest tipus de jornades amb l’objectiu de millorar la formació i l’ocupació juvenil tot creant itineraris de transició entre el món educatiu i el treball.

Els debats i treballs van ser coordinats per les tècniques del Servei de Treball Jove, Bea Prado i Maria Aguilar, i per la formadora i emprenedora Maria Batet.

 

 

 Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies