Blog

Barcelona. Fotos de gasolineres. Estaria bé tenir-ne de gasolineres abandonades o de solars on n'hi havia alguna, i també de gasolineres d'aquestes que no tenen personal, les anomenades desateses. 
Benzinera autoservei Esclatoil

L’IPC va créixer de quatre dècimes al desembre i es va situar en el 0,9%

  |   Novetats

El Punt. L’índex de preus al consum (IPC) a Catalunya va pujar de quatre dècimes al desembre i es va situar en el 0,9%, segons l’INE. La taxa va seguir la tònica de la segona meitat del 2019 però va registrar una represa en relació amb els darrers mesos. Per demarcacions, l’IPC va pujar de sis dècimes a Tarragona i l’Ebre, fins al 0,5%; de cinc dècimes a Girona, fins al 0,9%, i de cinc també a les comarques de Lleida, fins a l’1,2%, la taxa més elevada a Catalunya. En el cas de les comarques de Barcelona, la taxa va pujar de tres dècimes, fins al 0,9%. A l’Estat, l’increment de desembre va situar la taxa en el 0,8%, quatre dècimes més que en el mes anterior. Això ha estat així principalment per l’increment del preu dels carburants.

A Catalunya els augments més destacats en la variació mensual s’han donat en oci i cultura (+2,6%) i transport (+0,7%). Per contra, destaca el descens de l’1% en habitatge, aigua, electricitat i gas. Els carburants van pujar del 0,7%. En la comparació interanual destaca l’augment del 3,5% en transport, del 2,2% en restaurants i hotels i del 2,1% en aliments i begudes no alcohòliques.Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies