Blog

Les pimes podran recórrer a rescats de fins a 15 milions

  |   Novetats

Diari de Girona. El Govern aprova el funcionament d’un fons de 1.000 milions per a companyies mitjanes. Les pimes amb un volum de negoci entre 15 milions i 400 milions anuals podran recórrer a rescats de fins a 15 milions d’euros. El Consell de Ministres ha aprovat el funcionament del fons de recapitalització d’empreses afectades per la COVID, la dotació inicial del qual és de 1.000 milions d’euros.

El fons està previst en el Reial Decret Llei de mesures extraordinàries de suport a la solvència empresarial aprovat al març passat pel qual es mobilitzen 11.000 milions d’euros en ajudes directes a les empreses, mitjançant subvencions, reducció de costos i reforç del seu capital.

El Govern ha establert els criteris d’elegibilitat de les empreses, les regles de funcionament i la liquidació del fons, les competències de la gestora i del comitè tècnic d’inversions. El Ministeri d’Indústria o Cofides, la societat púbica que gestiona el fons, hauran de posar-lo en marxa en els 30 dies següents a l’autorització de la Comissió Europea.Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies