Blog

La Costa Brava es promociona durant tres dies a Bèlgica i els Països Baixos

  |   Novetats

Diari de Girona. El Patronat de Turisme va organitzar un cicle de presentacions promocionals a les ciutats d’Anvers, Rotterdam i Amsterdam, dirigides a agents de viatge i periodistes. El mercat turístic de Bèlgica i Holanda és un dels més importants per a Catalunya.

L’oferta turística de la Costa Brava per a la temporada 2018 s´ha estat promocionant aquesta setmana passada a Bèlgica i als Països Baixos, un dels mercats turístics més importants per a les comarques de Girona. Concretament els dies 17, 18 i 19 d’abril, s´ha portat a terme a Anvers, Bèlgica, i Rotterdam i Amsterdam, Països Baixos, respectivament, un cicle de presentacions promocionals i de trobades comercials de l’oferta turística de les destinacions turístiques gironines adreçada a cent quaranta agents de viatges i operadors turístics, una quarantena de periodistes i creadors de continguts de mitjans de comunicació d’ambdós països. En l’acció han participat onze entitats i empreses turístiques de la demarcació de Girona.

El 17 d’abril, a la ciutat belga d’Anvers, es va portar a terme una doble acció promocional. Al migdia es va presentar l´oferta turística de la demaració de Girona a una vintena de periodistes de mitjans de comunicació especialitzats en viatges i turisme i, al vepre va tenir lloc el workshop de la Costa Brava Pirineu de Girona, en què onze entitats i empreses gironines dels sector de l’allotjament, el turisme de reunions i les destinacions familiars de la costa, van mantenir entrevistes amb vuitanta-tres agents i operadors turístics.

El dia 18, a la ciutat holandesa de Rotterdam, la delegació va realitzar el workshop de la Costa Brava i el Pirineu de Girona dirigit a trenta agents de viatge de l’àrea metropolitana de Rotterdam.

Finalment, dijous dia 19, es va reproduir a Amsterdam l’acció desenvolupada a Anvers. Al migdia va tenir lloc la presentació de l’oferta turística de la demarcació de Girona exclusiva per a mitjans de comunicació, amb l’assistència de catorze periodistes i prescriptors, i, al vespre el workshop per a professionals de les agències de viatges. Trenta-cinc agents de viatge holandesos van assistir a la presentació de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona.

Un 6,1% del turisme a Catalunya

L’any 2017 Catalunya va acollir 433.000 turistes procedents de Bèlgica i 735.000 procedents d’Holanda, un 6,13% del total de turistes estrangers a Catalunya.

L’acció promocional va comptar amb la participació de Peralada Resort Hotel & Château, Evenia Hotels, Hostal Spa Empúries, Park Hotel San Jorge, Es Portal Hotel Gastronòmic, Costa Brava Verd Hotels. A més de les empreses i 9 entitats anteriors, hi van prendre part les oficines de turisme de Castelló d’Empúries-Empuriabrava, l’Escala-Empúries, Begur, Sant Antoni-Calonge i Lloret de Mar.

Presència gironina al 26è Saló del Turisme de Barcelona, B-Travel

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona presenta aquest cap de setmana el conjunt de productes i destinacions turístics de la demarcació en la 26a edició del Saló del Turisme Barcelona, B-Travel, que se celebra de divendres a diumenge. Coincidint amb l’any del Turisme Cultural, es difonen productes com ara l’oferta de turisme cultural, la Ruta del Vi DO Empordà i l’oferta gastronòmica, les activitats de natura i turisme actiu, i l’oferta de salut i benestar, entre d’altres.

 

 

 

 Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies