Blog

Impuls de 45.000 milions per a la competitivitat empresarial

  |   Novetats

El Punt. La CECA i la CEOE van signar ahir un acord de col·laboració per finançar a empreses del territori espanyol per valor de 45.000 milions a través d’una bateria de serveis i solucions financeres amb una sèrie de condicions preferents. Segons van explicar els promotors, l’objectiu és incentivar la posada en marxa d’accions que ajudin a créixer les empreses, amb especial atenció al finançament de les àrees d’innovació, emprenedoria i internacionalització.

Un dels grans focus de l’acord és ajudar a la internacionalització de l’empresariat. En aquest sentit, l’acord inclou una sèrie de productes i serveis financers específics per ajudar les empreses a superar les barreres més comunes amb què es troben en iniciar la seva activitat a l’exterior. Alguns d’aquests serveis tenen a veure amb els mitjans de cobrament i pagament internacionals, el finançament d’exportacions i importacions, l’obertura de comptes a l’estranger o l’acompanyament en els mercats internacionals a través de les sucursals i oficines de representació, entre d’altres.

Per tenir accés a aquest finançament, les empreses han de ser membres de la CEOE. Posteriorment, cada entitat ha d’avaluar les peticions de forma independent, analitzant factors com ara el sector econòmic en què es desenvoluparà l’activitat, la solvència o el termini d’amortització del projecte.

 

 

 

 

 Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies