Blog

imatge 3

HOSTELCO i Alimentaria 2018

  |   Eventos, Events

HOSTELCO, el saló líder nacional de l’equipament per a l’hostaleria, restauració i col·lectivitats que se celebrarà del 16 al 19 d’abril de 2018 conjuntament amb el saló Alimentaria.

Hostelco 2018 es presenta com l’edició més ambiciosa en experiències i oportunitats de negoci, comptarà amb 220.000 m2 de novetats, més de 600 expositors i amplia els seus continguts incloent una nova activitat: The HOSTELCO Experience – Live Hotel & Gastronomy és un espai experiencial en el qual el visitant podrà veure i tocar les propostes més innovadores i conèixer els millors experts del sector de l’hostaleria.

The HOSTELCO Experience – Live Hotel pretén reforçar el posicionament del sector en l’àmbit de l’hostaleria i dotar-lo de més oportunitats de negoci, creant així una nova plataforma d’acord amb els reptes i exigències del sector HORECA. En el Live Hotel el visitant podrà accedir a un lobby central, 9 suites/habitacions, un bar i un spa per descobrir totes les tendències decoratives d’il·luminació i de mobiliari en hostaleria.

Els associats de les 11 associacions membres de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, poden acreditar-se de forma gratuïta utilitzant un codi que els facilitarem des de l’entitat, enviant un correu a comunicacio@gihostaleria.org o trucant al 972 224 344.