Blog

cartell web

Gestió d’establiments de restauració

  |   Formació

FORMACIÓ SUBVENCIONADA A CÀRREC DEL CONSORCI PER A LA FORMACIÓ CONTÍNUA I EL MINISTERI DE TREBALL:

Cada sessió del curs serà un TALLER PRÀCTIC on l’alumne podrà participar i interactuar a partir dels continguts apresos i de la seva pròpia experiència.

Els objectius generals del curs es basen en conèixer els aspectes més destacats i elementals de la restauració. Així com, adquirir els coneixements relatius al control de l’economia de l’establiment.

 

 

AULA DE L’ASSOCIACIÓ D’HOSTALERIA DE BLANES (C/ Or, 13 BLANES)

Dates:  Dilluns i dimecres del 14/05 al 06/06

Horari: 16.00 h a 20.00 h (excepte el dia 06/06 que l’horari serà de 16:00 h a 18:00 h)

 

Els continguts de l’acció formativa són:

  • Gestió administrativa de l’establiment de restauració: estructures organitzatives, planificació empresarial, control de costos, control de la gestió de la documentació administrativa, pressupostos de cada àrea.
  • Gestió comercial de l’establiment de restauració: anàlisi de mercat, avaluació de la situació empresarial, elaboració del pla de comercialització, disseny d’ofertes gastronòmiques, màrqueting intern i gestió de qualitat.

 

El formador:Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), llarga experiència com a formador i conferenciant en temes de gestió d’empreses, intel·ligència emocional, tècniques de venda, emprenedoria, etc.

 

A qui va dirigit el curs? Treballadors i autònoms de qualsevol sector, excepte de l’administració pública, i persones en situació d’atur.

 

Inscripcions:

Marina Figueras Carreró

Tel. 972 224 344

comunicacio@gihostaleria.org

www.gihostaleria.org

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies