Blog

Foment està redactant el nou projecte de rotondes a la N-II

  |   Novetats

Diari de Girona. El subdelegat del Govern ho comunica en una reunió amb els alcaldes de Garrigàs, Borrassà i Pontós. El subdelegat del Govern de l’Estat, Juan Manuel Sánchez-Bustamante, s’ha reunit amb els alcaldes de Garrigàs, Borrassà i Pontós, i els ha comunicat que les modificacions al projecte inicial de millora dels accessos a les seves poblacions ja s’han autoritzat i que «s’està redactant el nou projecte, amb el destacable resultat d’una substancial millora final en el conjunt de les obres». Els treballs per construir-hi dues rotondes es van iniciar abans d’eleccions i fa mesos que estan parats.

Sánchez-Bustamante els ha fet saber que «per part de la Subdelegació del Govern a Girona es comparteix la preocupació per les obres a realitzar i es treballa, i es continuarà treballant, per la prioritat d’aquest important projecte pel territori gironí». El subdelegat ha informat que «les necessàries i sobrevingudes modificacions al projecte inicial acaben de ser autoritzades».



Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies