Blog

Figueres fa un pas més de cara al mercat xinès

  |   Novetats

El Punt. L’alcaldessa, Marta Felip, ha firmat un acord de col·laboració a Xangai. L’alcalde del districte de Minhang, a Xangai, i l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, es van reunir aquest dissabte passat a la Xina per signar un acord de col·laboració i intercanvi. Les dues parts van intercanviar les visions sobre els dos territoris i les possibles projeccions de futur, expressant el desig mutu d’establir una relació d’amistat entre Minhang i Figueres que permeti d’una manera fluida aprofundir l’entesa per crear oportunitats i promoure l’intercanvi i el desenvolupament comú.

Per tal d’establir i consolidar les relacions d’amistat entre el govern de Minhang i el de Figueres, s’han acordat un seguit d’accions, com ara dur a terme intercanvis culturals i educatius, preparar delegacions en diversos camps per a l’intercanvi de visites, tant comercials i sectorials com turístiques, que permetin copsar el potencial i les oportunitats de desenvolupament mutu afavorint l’intercanvi i el coneixement de les respectives ofertes en sectors com ara l’alimentació, la indústria, els serveis i el turisme. També s’ha acordat dur a terme activitats que augmentin la confiança mútua i la cooperació, com jornades informatives i de presentació del territori.

Felip destaca la importància que té per a Figueres establir bones relacions amb l’Àsia, “una potència en expansió amb una forta capacitat inversora, atreta pel nostre territori i enamorada de la nostra cultura, amb un extens mercat que comença a despertar el seu interès turístic cap a la nostra ciutat”, diu l’alcaldessa.

El passat mes de març, una delegació del districte de Minhang va visitar Figueres i també es va reunir amb l’alcaldessa. En aquell moment es va plantejar la possible implantació d’una empresa important xinesa a la zona de Barcelona o de Figueres, i va transcendir que empresaris xinesos sospesaven l’adquisició d’un terreny a Logis Empordà.Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies