Blog

Els parcs naturals reben 787.060 euros

  |   Novetats

El Punt. Territori i Sostenibilitat ha adjudicat els ajuts als espais protegits per a la seva restauració, conservació i millora.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha destinat 787.060 euros a ajuts per a actuacions als espais naturals protegits de les comarques gironines. Concretament, destina 279.392 euros al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa; 220.641 euros al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser; 71.708 euros al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà; 116.422 euros al Parc Natural del Cap de Creus; 58.397 euros al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, i 40.500 euros al Paratge Natural d’Interès Nacional de l’Albera.

El gruix d’aquestes subvencions es destina al finançament d’actuacions per a la restauració, conservació i millora dels espais naturals, els hàbitats i espècies, l’ordenació dels usos públics i les infraestructures vinculades a aquests usos, mentre que una petita part es concentra en accions de difusió i coneixement del territori, i la divulgació del coneixement i la sensibilització en relació amb la seva gestió i conservació.

També es dona suport a l’activitat econòmica, com és el cas d’algunes actuacions de suport a l’activitat ramadera, que ajuda a una correcta gestió dels espais naturals.

 

 Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies