Blog

imatge 2

Els germans Roca llancen les begudes Esperit Roca

  |   Novetats
El Punt. Es tracta de dues línies de productes, una de les quals, basada en el cacau. Aiguardent de garrofa i ginebra de te de roca són les dues primeres begudes que ja estan a la venda.

Destil·lats, licors i altres begudes fermentades. Aquesta és la línia de begudes Esperit Roca, que els germans Roca van llançar ahir en un comunicat en què asseguren que és el resultat de set anys de recerca. Exactament, es tracta de dues línies, cadascuna de les quals amb tres begudes. Així, hi ha la sèrie Paratges, amb la ginebra de te de roca, l’aiguardent de garrofa i el vi amb arrels, i una segona línia basada en el cacau –vinculada al projecte de Casa Cacao–, amb una ginebra, un licor i un esperit de cacau.

Segons expliquen els germans, Esperit Roca representa una interpretació que es vol fer del paisatge a partir de begudes poc comunes, com l’aiguardent de garrofa. A part de destil·lar en una ampolla el paisatge de les comarques gironines, també es volen reivindicar els destil·lats que es feien fa uns anys a les cases.

Segons el sommelier Josep Roca, “la cuina líquida surt d’El Celler” per arribar a les cases. El projecte Esperit Roca és també una pota de l’Ars Natura, que pretén recuperar totes les herbes que hi ha a la zona i reivindicar-ne els usos que havien tingut fa uns anys. Les herbes, juntament amb tècniques mil·lenàries com ara la destil·lació, donen com a resultat aquestes begudes que aniran sortint a la llum.

De moment, la sèrie Paratges, “essència i eix vertebrador” del projecte, tracta de paisatges que han marcat els germans Roca a través d’una beguda. De moment hi haurà a la venda l’aiguardent de garrofa i la ginebra de te de roca. En els propers mesos s’hi afegirà el vi amb arrels, un vi aromatitzat.

D’altra banda, hi ha una línia que uneix l’univers de les begudes amb Casa Cacao, un dels últims projectes de Jordi Roca. En aquest cas, també hi haurà tres begudes, amb el cacau com a ingredient principal. Es tracta d’una ginebra, un licor i un esperit. De tota manera, els germans Roca han avisat que a poc a poc volen anar engreixant els productes d’Esperit Roca.

Totes les begudes s’han servit a El Celler de Can Roca com a part del maridatge, a la sobretaula o d’aperitiu. Els productes d’Esperit Roca es podran comprar a partir d’avui a Casa Cacao i a l’hotel dels germans a Girona, al pop-up que té Casa Cacao a l’hotel Mandarin Oriental de Barcelona i també a través del web www.esperit-roca.com.Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies