Blog

Els càmpings gironins inicien un pla de promoció per obrir nous mercats

  |   Novetats

Diari de Girona. L’objectiu és aconseguir turistes en temporada baixa. Faran accions en el mercat escandinau, on el 20% de la població és usuària dels càmpings.

Els càmpings gironins inicien un potent pla de promoció amb l’objectiu d’obrir nous mercats i aconseguir omplir instal·lacions a l’inici de l’estiu, que és quan hi ha menys turistes. El pla posa l’accent en el mercat escandinau, especialment Dinamarca, on el 20% de la població és clienta de càmpings i sol fer vacances fora de temporada alta –als mesos de juny i la primera quinzena de juliol–. Per fer-ho possible s’intensificaran les accions de promoció per mitjà de viatges de premsa i accions directes als mitjans de comunicació de la zona. “Hem fet un estudi sobre els períodes en què els càmpings gironins podrien tenir més moviment de turistes. El mercat escandinau és ideal, primer perquè ja és usuari dels càmpings i també perquè fa vacances durant els mesos de temporada baixa”, assegura el president de l’Associació de Càmpings de les Comarques Gironines, Miquel Gotanegra.

Tot i obrir nous mercats, l’associació de càmpings, però, no deixarà de banda els mercats emissors principals, com l’alemany, el del Benelux i el turisme de proximitat. Assistirà, a més, a les fires internacionals més importants.

Nou portal web

En aquesta campanya també es preveuen reforçar les accions a través d’internet amb un portal web “totalment renovat”. En aquest sentit, l’associació “ha fet una important inversió de posicionament del web que s’ha estructurat en pàgines d’aterratge”. L’objectiu és aconseguir doblar el nombre de visites al web que s’ha estructurat i arribar a les 250.000 visites l’any per redirigir-les als càmpings associats i que es tradueixin en un increment del nombre de reserves. A més, s’ha editat una nova guia amb l’especialització dels càmpings gironins i mantindrà la presència en les fires rellevants del sector. Aquesta campanya, en què s’invertiran uns 300.000 euros, es durà a terme en col·laboració amb el Patronat de Turisme, l’Agència Catalana de Turisme i Turespaña.

Els càmpings gironins continuen impulsant inversions rellevants. En els darrers tres anys han invertit 45,5 milions per consolidar-se com a grans parcs de vacances.

Una nova guia d’especialització

La nova guia que ha editat l’associació conté una classificació dels 72 establiments que en formen part segons la seva especialització. Se n’han editat 12.000 exemplars. Els càmpings gironins estan especialitzats, a banda del cicloturisme, en turisme familiar, nàutic, actiu, cultural, enoturisme, de golf, de salut i glamping. I la línia que es vol seguir la temporada que ve és potenciar aquesta especialització.Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies