Blog

http://www.elpunt.cat

El Monterrey de Platja d’Aro es convertirà en hotel escola

  |   Novetats

El Punt. L’Hotel Monterrey de Platja d’Aro, del grup hoteler Med Playa, es convertirà en hotel escola. El projecte Hotel Monterrey-La Masia té per objectiu orientar aquest establiment a la formació de joves professionals de l’hostaleria que hi fan pràctiques. “Aprofitant la proximitat de l’Hotel Monterrey a les oficines centrals de la cadena Med Playa Hotels, localitzades a Girona, s’ha decidit que sigui un establiment orientat a la formació de joves professionals de l’hostaleria”, explica el director general de la cadena, Agustí Codina. S’hi organitzaran sessions i jornades de formació i promoció interna de l’empresa, i es continuaran contractant estudiants i joves en pràctiques durant la temporada d’obertura. L’objectiu final és que la meitat de la plantilla –un total de 20 llocs de treball– acabi sent personal en formació.

De fet, la primavera-estiu de l’any passat ja van fer pràctiques a l’Hotel Monterrey onze alumnes provinents del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), dels programes joves per a l’ocupació i formació ocupacional de l’Ajuntament de Girona, del Consell Comarcal del Baix Empordà i de la Universitat de Girona. Aquests estudiants han ocupat llocs de treball diversos dins del sector de l’hostaleria; fins i tot el director de l’establiment hoteler era un jove estudiant del màster de turisme de la UdG, en pràctiques. Un grup de professionals de la central de Med Playa format per Lídia Aldeguer, directora de recursos humans; Albert Canaleta, tècnic de l’àrea economicofinancera, i Tània Domínguez, responsable de relacions laborals, són els encarregats de dirigir el projecte.

Remodelacions

L’establiment, que va començar la setmana passada la temporada, ha acabat la segona i última fase de les obres de rehabilitació, que han servit per condicionar les habitacions i donar a l’establiment un aire més modern. La inversió de les obres és d’1,3 milions d’euros, i s’han fet en dues fases: una l’hivern del 2015 i l’altra, l’hivern d’aquest any.

Concretament s’han rehabilitat les 116 habitacions –28 de familiars, 84 d’estàndards i quatre d’adaptades–; s’ha col·locat mobiliari nou i parquet laminat a les habitacions, i s’han decorat totes amb un quadre de l’artista Pep Camps, del qual una pintura més gran presideix l’entrada de l’hotel. També s’han instal·lat llums LED a les habitacions i als passadissos, s’han millorat els sistemes contra incendis posant detectors de fum a cada cambra, s’han instal·lat panys amb tecnologia RFID, televisors LED, nous matalassos i les banyeres s’han substituït per plats de dutxa amb pinya d’hidromassatge, entre d’altres.

L’hotel va començar l’activitat el 1986. És un dels més antics de la cadena Med Playa i també el centre de treball amb més estacionalitat del grup, amb una mitjana d’obertura de 98 dies; de juny a setembre, una periodicitat que s’ampliarà a caps de setmana i festius progressivament. Està orientat a clients que volen gaudir de la temporada d’estiu.Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies